Server CF Rollator

589.00

Carbon Fiber Technologie

Categorie:

Beschrijving

Ultra lichtgewicht met slechts 5 kg gewicht. De server CF carbon hoort tot de beste rollators in de markt en is van zeer hoge kwaliteit uitgevoerd met zachte antilek dempingsbanden en een gesloten tas met magneetsluiting

De Rehasense carbon rollator is een moderne design rollator met een uitermate sterk en licht frame dat weinig trillingen doorlaat. Uitgevoerd met brede comfort banden ervaart u het ultieme loopgemak met een rollator. De comfort bande absorberen de trillingen maximaal en zorgen voor een comfortabele wandeling. Doordat de rollator grotendeels van carbon is gemaakt is deze rollator super licht en wendbaar. Hier heeft u veel gemak van bij het vervoeren (tillen) van de rollator maar ook zeker bij het lopen. Denk hierbij aan hoe vaak u de rollator op een stoepje of over een drempel moet tillen. Ook de wendbaarheid en het draaien gaat met een carbon rollator een stuk makkelijker. De Rehasense CF rollator is ook van de carbon rollators 1 van de lichtste verkrijgbaar, met 5 kg zijn er weinig rollators die zo licht en sterk zijn . De Rehasense Carbon rollator wordt standaard door ons geleverd met luxe afsluitbare tas en comfort dempings banden voor optimaal comfort en gebruikersgemak.

Carbon Rollator

Ondanks zijn lichte gewicht is de carbon rollator SF Comfort zeer veilig. Zijn sterke kruisframe zorgt ervoor dat deze rollator ook tot maar liefst 150 kg belast mag worden. De sterke basis is zeer goed uit gebalanceerd zodat deze stabiel met 4 wielen aan de grond blijft.

Leverbaar in de kleuren: Zwart, Rood, Mat Antraciet en Paars

Specificaties:

Gewicht: 5,2 KG

Max. Gebruikersgewicht: 150 KG