Scootmobiel Life & Mobility Presto / nog maar 4.5 km gereden

3,150.00

Topsnelheid: 15 km/h
Max Actieradius: 40-45 km

Categorie:

Beschrijving

De Presto 4 scootmobiel is van Nederlandse bodem en vergroot uw mobiliteit enorm. Deze handige en vooral veilige scootmobiel is geschikt voor binnen en voor buiten dankzij zijn kleine draaicirkel en groot pakket aan veiligheidsvoorzieningen.

 

Uniek veersysteem
De Presto scootmobiel is uitgerust met het unieke en gepatenteerde INDEGO veersysteem. Deze zorgt voor een direct dempende werking en een uitstekend comfort. Het veersysteem is gebaseerd op rubber en rekent af met oneffenheden in de weg. De wielen veren onafhankelijk van het frame. Hierdoor houdt u een rechte rugkolom en kan de scootmobiel uitstekend uit de voeten op ruwer terrein.

 

Veiligheid
Deze scootmobiel is uitgerust met vele veiligheidsaspecten. Wat dacht u van een automatische correctie van uw snelheid als u een bocht te snel of te scherp neemt of van de meedraaiende koplamp met LED verlichting. De knipperlichten zijn hoog geplaatst zodat deze optimaal zichtbaar zijn. Deze schakelen ook automatisch uit na een bocht. De bedieningsknoppen hebben verder voelbare herkenningspunten zodat u uw aandacht volledig op de weg kunt houden. Bij het ontwerp is heel goed nagedacht om het rijden met de Presto 4 zo veilig mogelijk te maken.

 

  • Alle scootmobielen worden geleverd met een nieuwe onderhoudsbeurt.
  • Alle scootmobielen worden geleverd met nieuwe of geteste accu.

 

Specificaties:

Lengte: 134 cm

Breedte: 66 cm

Max draagvermogen: 160 kg